JAI NewsRoom مدیریت

سالانه ۱۵۰ تن گوشت شترمرغ در مهریز یزد تولید می‌شود

21 مهر 1400 | 09:52
سالانه ۱۵۰ تن گوشت شترمرغ در مهریز یزد تولید می‌شود

به گزارش آتیه آنلاین به نقل از ایرنا، محمد جعفری افزود: از این تعداد واحد، ۱۲ مورد صنعتی و بقیه سنتی هستند و زمینه برای توسعه و حمایت از علاقه‌مندان برای فعالیت در این بخش وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه پرورش شترمرغ یک صنعت  پرسود با اشتغال‌زایی بالا محسوب می‌شود ادامه داد: از گوشت، تخم، پوست، پر، روغن و سایر قسمت‌های این پرنده، بخشی در شهرستان و حتی به سایر استان‌های کشور ارسال می‌شود.

این مسئول خاطرنشان کرد: طی سال‌های اخیر با حمایت دولت و شرایط آب و هوایی منطقه شاهد سرمایه‌گذاری قابل توجهی در راستای صنعت پرورش شترمرغ در شهرستان هستیم و زمینه برای همکاری و ارتقای آن وجود دارد.

به گفته جعفری، کارشناسان جهاد کشاورزی، آمادگی کامل برای هر نوع همکاری با بخش‌خصوصی و علاقه‌مندان به ویژه جوانان برای فعالیت و مشارکت در این صنعت مناسب را دارند تا بیش از گذشته شاهد رونق و گسترش این صنعت در شهرستان باشیم.  

زمینه‌های تولید در بخش دامپروری مهریز شامل پرورش گاو داشتی و پروار، شتر داشتی و پروار، پرورش مرغ گوشتی و تخمگذار و پولت، مرغ مادر گوشتی، پرورش شترمرغ و کبک مولد و پروار، پرورش زنبور عسل، پرورش آهو، پرورش کرم ابریشم، پرورش ماهیان سرد آبی و گرم آبی، اسب و گورخر است.

یک سوم جمعیت مهریز از طریق پرورش دام، طیور و آبزیان امرار معاش می‌کنند و این شهرستان را به یکی از قطب‌های تولید شیر، گوشت قرمز و گوشت سفید، تخم مرغ، عسل، گوشت کبک و شترمرغ استان تبدیل کرده‌اند.

مرکز این شهرستان با ۵۵ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری جنوب شهریزد قرار دارد.  

بازگشت به فهرست