نان هایی که با افزایش قیمت در گیلان آب رفتند
به گزارش آتیه آنلاین به نقل از مهر، مردم گیلان در کنار مصرف برنج به عنوان قوت اصلی خود از نان نیز استفاده میکنند و شاید این روزهای که قیمت برنج در بازارها افزایش یافته بتوان گفت نان قوت غالب بیشتر مردم گیلان است. چند روز پیش بود که با اعلام رئیس اتحادیه نانوایان قیمت انواع نام در این استان نیز افزایش یافت.
عادل محمدی در گفتگویی به مصوبه ستاد تنظیم بازار استان گیلان مبنی بر افزایش قیمت نان یارانهای اشاره و اضافه کرد: بر اساس این مصوبه بر اساس مصوبه نان بربری با وزن چانه ۵۲۰ گرم هزار و ۳۰۰ تومان، لواش با چانه ۱۵۰ گرمی ۳۵۰ تومان، نان سنگک با چانه ۵۷۰ گرم هزار و ۵۰۰ تومان، تافتون ۲۵۰ گرمی ۶۰۰ تومان تعیین شده است.
وی افزود: قیمت انواع نان آزاد پز برای نان بربری با وزن چانه ۶۰۰ گرم هزار و ۸۰۰ تومان، لواش با چانه ۱۵۰ گرمی ۴۲۰ تومان، نان سنگک با چانه ۶۳۰ گرم ۲ هزار تومان، تافتون ۲۵۰ گرمی ۷۰۰ تومان تعیین شده است.
نان هایی که با افزایش قیمت در گیلان آب رفتند
کیفیت نان پایین دورریز آن بالا
این موضوع از چند جهت زمینه نارضایتی مردم این استان را فراهم کرد. یکی از شهروندان رشتی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به این افزایش قیمت، اظهار کرد: متأسفانه مسئولانی که مسئول این موضوع هستند توجهی به وضعیت اقتصادی مردم نداشتهاند.
اصلانی ادامه داد: با توجه به وضعیت اقتصادی به ویژه برای افراد کارگر و یا کسانی که منبع درآمد مشخصی ندارند این افزایش قیمت در کنار بالا رفتن قیمت برنج به منزله این است که آنها دیگر همین نان را هم نمیتوانند برای خانواده خود تهیه کنند.
این شهروند رشتی با گلایه از کیفیت پایین نانها، بیان کرد: مسئولان قبل از افزایش قیمت باید فکری به حال افزایش کیفیت نانها میکردند تا مقدار دور ریز مردم کاهش یابد.
وی با بیان اینکه متأسفانه نانهای پخت شده توسط بسیاری از نانواییها کیفیت لازم را ندارد، تأکید کرد: همین موضوع باعث شده تا مقدار دور ریز نان در میان خانواده بسیار بالا باشد.
اصلانی همچنین به کم فروشی برخی از نانوایان نیز اشاره کرد و گفت: برخی از نانوایان متأسفانه مقدار چونه ای که برای یک عدد نان میگیرند از مقدار مصوب و قانونی آن کمتر بوده و نظارتی هم وجود ندارد.