JAI NewsRoom مدیریت

احتمال کاهش اضطراب با مصرف تخم‌مرغ در وعده صبحانه

04 بهمن 1401 | 12:15
احتمال کاهش اضطراب با مصرف تخم‌مرغ در وعده صبحانه

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از ایسنا، دانشکده پزشکی هاروارد گزارش کرد که با وجود در دسترس بودن درمان‌ها و داروها برای اضطراب، تنها حدود یک سوم بیمارانی که این اختلال را دارند واقعاً به دنبال درمان هستند.

برای کسانی که به دنبال مهار اضطراب خود هستند، برخی تغییرات ساده در رژیم غذایی وجود دارد که ممکن است به جلوگیری از برخی علائم کمک کند.

به نقل از هلث، اعتقاد بر این است که کربوهیدرات‌های پیچیده مانند غلات کامل، کینوا و بلغور جو دوسر سطح سروتونین را در مغز افزایش می‌دهد. علاوه بر این، شروع روز با یک صبحانه غنی از پروتئین نیز ممکن است به کاهش برخی از علائم اضطراب کمک کند.

خوردن تخم‌مرغ در وعده صبحانه می‌تواند برای افرادی که با اضطراب دست و پنجه نرم می‌کنند مفید باشد؛ زیرا تخم‌مرغ حاوی تریپتوفان، اسید آمینه‌ای است که به تولید سروتونین کمک می‌کند.

نتایج تحقیقی در سال ۲۰۲۱ نشان داد که سطوح پایین پروتئین و تریپتوفان که هر دو در تخم‌مرغ یافت می‌شود ممکن است در سطوح بالاتر اضطراب نقش داشته باشند.

علاوه بر این، شواهدی وجود دارد که از ارتباط بین کمبود ویتامین دی و اضطراب حمایت می‌کند. یک تخم‌مرغ بزرگ حاوی ۶ درصد از مقدار توصیه شده روزانه ویتامین دی است.

مطالعه‌ای در سال ۲۰۰۹ که در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شد نشان داد که سطوح پایین کولین ممکن است با افزایش علائم اضطراب مرتبط باشد.

تحقیقات بیشتری برای تعیین کامل اثربخشی تخم‌مرغ در برابر اضطراب همچنین غذا به عنوان ابزار اصلی مدیریت علائم اضطراب مورد نیاز است با این حال، افزودن غذاهای سالم به رژیم غذایی می‌تواند از سلامت جسمی و روانی شما حمایت کند.

اگر احساس می‌کنید که علائم اضطراب را تجربه می‌کنید، با پزشک خود تماس بگیرید تا بهترین گزینه‌های ممکن را برای مدیریت علائم با شما در میان بگذارد.

بازگشت به فهرست