بنا بر اعلام، با توجه به رویکرد تشکیل میزهای تخصصی گردشگری به عنوان یکی از اقدامات مهم دفتر توسعه گردشگری داخلی، از سال گذشته تا کنون برگزاری رویدادهای متنوع و مرتبط با این حوزه در دستور کار قرار گرفته است.
بر مبنای این اقدام ۹ گروه از افراد دارای معلولیت در بخشهای آسیبهای نخاعی، سندرم داون و معلولیتهای جسمی و حرکتی با آشپزی غذاهای متنوع به رقابت خواهند پرداخت.
غذاهایی از جمله زرشک پلو با مرغ، کلمپلو شیرازی، کته و شامی کبابی رودباری، قلیه ماهی، کیک مرغ و غیره که زمان تهیه آنها بین ۴۵ دقیقه تا یک ساعت است توسط شرکتکنندگان در این رویداد تهیه خواهد شد.
برترین این رقابت امکان حضور در رویداد بینالمللی حوزه گردشگری را خواهد داشت.