JAI NewsRoom مدیریت

طب سنتی و سرطان مثانه

20 اسفند 1402 | 11:35
طب سنتی و سرطان مثانه

میوه انگور یا آب پرتقال: انگور و پرتقال هر دو دارای یک ترکیب به نام لیمونن هستند که جلوی رشد سلول‌های سرطانی را می‌گیرد. بنابراین، توصیه می‌شود که میوه‌ها یا آب‌میوه‌های آن‌ها را مرتب مصرف کنید.

اسفناج: حاوی مقدار زیادی از ویتامین (E) به صورت آلفا توکوفرول و گاما توکوفرول است. مصرف منظم این اشکال ویتامین (E) در رژیم غذایی، براساس یک مطالعه، به کاهش خطر ابتلا به سرطان مثانه تا 42 درصد ثابت شده است. همچنین، لوتئین موجود در اسفناج یک عامل ضدسرطان فعال است و می‌تواند با بروز سرطان مثانه مبارزه کند.

گوجه فرنگی: لیکوپن یک آنتی‌اکسیدان موجود در گوجه‌فرنگی است که در برابر بسیاری از سرطان‌ها اثر محافظتی به وجود می‌آورد. طبق مطالعات انجام شده مصرف روزانه لیکوپن خطر ابتلا به عفونت‌های دستگاه ادراری و نیز بروز سرطان مثانه را کاهش می‌دهد.

جعفری: جعفری یک سبزی رایج است و حاوی فلاونوئیدها، پلی‌استیلن‌ها و مونوترپن‌هاست که همه آن‌ها دارای خواص تأخیری در سرطان هستند. این به‌خصوص در مورد سرطان مثانه مفید است. ریشه و برگ جعفری هر دو می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد و مصرف 30 گرم در روز، مقدار زیادی از این مزایا را فراهم می‌کند.

لوبیا و هویج: اگر به‌طور منظم مصرف شوند، خطر ابتلا به سرطان مثانه کم می‌شود.

سبزیجات و میوه‌ها: این مواد انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن شما را تأمین می‌کنند. سبزیجات چلیپایی مانند کلم بروکلی، کلم‌پیچ و جوانه بروکسل بهترین گزینه هستند؛ زیرا سرشار از آنتی‌اکسیدان هستند. توت و مرکبات نیز به همین دلیل گزینه‌های خوبی محسوب می‌شوند. سبزیجات و میوه‌ها فیبر نیز فراهم می‌کنند که در صورت یبوست می‌تواند به شما کمک کند. فیبر برای سالم نگه‌داشتن دستگاه گوارش ضروری است.

گیاه دارویی کهندار: ثابت شده‌ که کوئرستین، فلاونوئید موجود در کهندار، خطر ابتلا به سرطان مثانه را کاهش می‌دهد.

بازگشت به فهرست