JAI NewsRoom مدیریت

تشدید نظارت بر سلامت مواد غذایی پرمصرف در ماه رمضان

12 اسفند 1403 | 13:09
تشدید نظارت بر سلامت مواد غذایی پرمصرف در ماه رمضان

به گزارش آتیه آنلاین به نقل از سازمان غذا و دارو، عبدالعظیم بهفر روز یکشنبه افزود: گزارش‌هایی درباره استفاده از روغن‌های غیرمجاز در تهیه زولبیا و بامیه، افزودن مواد نگهدارنده غیرمجاز به خرماهای بسته‌بندی‌شده و عرضه لبنیات غیربهداشتی دریافت شده که نشان‌دهنده لزوم تشدید نظارت‌ها است.

وی تصریح کرد: سازمان غذا و دارو به‌صورت مستمر از این فرآورده‌ها نمونه‌برداری می‌کند و در صورت مشاهده تخلفات، برخورد قانونی انجام می‌شود. مصرف‌کنندگان نیز باید هنگام خرید، مشخصات بهداشتی فرآورده‌ها را بررسی و از خرید فرآورده‌های غذایی فله‌ای و بدون مجوز خودداری کنند.

بهفر با بیان اینکه با افزایش مصرف برخی فرآورده‌های غذایی در ماه رمضان، رعایت اصول نگهداری مواد خوراکی اهمیت بیشتری پیدا می‌کند، بر لزوم نگهداری صحیح خرما، لبنیات، روغن‌های مصرفی و فرآورده‌های پروتئینی تأکید کرد و گفت: رعایت نکات بهداشتی می‌تواند از بروز مسمومیت‌های غذایی و مشکلات گوارشی جلوگیری کند.

وی اظهار کرد: مصرف کافی مایعات بین افطار و سحر ضروری است. نوشیدن آب، شیر و نوشیدنی‌های طبیعی مانند خاکشیر و تخم‌شربتی توصیه می‌شود درحالی‌که مصرف نوشیدنی‌های قندی به دلیل نوسانات ناگهانی قند خون باید محدود شود.

بازگشت به فهرست