پلمب بیش از ۱۰۰۰ واحد صنفی در هفته اول ماه رمضان
به گزارش آتیه آنلاین به نقل از وزارت بهداشت، محسن فرهادی از اجرای بازرسیهای گسترده بهداشت محیط در برنامه سلامت نوروزی ۱۴۰۴ خبر داد و افزود: از تاریخ ۱۱ تا ۱۷ اسفند ۱۴۰۳، بازرسان بهداشت محیط به صورت فعال وضعیت بهداشتی مراکز اقامتی، اماکن بینراهی، پایانههای مسافربری، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی را بررسی کردند.
وی اظهار داشت: در این مدت ۳۰۵ هزار و ۷۲۱ مورد بازرسی و ۱۷۴ هزار و ۸۰۴ مورد کلرسنجی از آب آشامیدنی انجام شد.
فرهادی افزود: روزانه ۲۰۱۰ بازرس در قالب هزار و ۱۱۳ اکیپ نظارتی بر بهداشت محیط و مواد غذایی نظارت داشتند، در این بازه زمانی، ۲۲۷ هزار و ۸۳۱ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۷۷ هزار و ۸۹۰ مورد از اماکن عمومی انجام شد. همچنین، سه هزار و ۶۵۱ واحد صنفی متخلف به مراجع قضایی معرفی و هزار و ۶ واحد تعطیل شدند.
وی تصریح کرد: ۲ هزار و ۹۷۸ مورد نمونهبرداری از مواد غذایی مشکوک انجام و ۲۷۶ هزار و ۲۴۳ کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و معدوم شد.
به گفته فرهادی، این اقدامات در راستای تأمین سلامت عمومی و اطمینان از رعایت استانداردهای بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان انجام شده است.